Bel ons +32 9 222 94 31
Koning Albertlaan 128 B-9000 Gent

Stefanie Goubert

  • Master in de Rechten

Stefanie Goubert behaalde op 2 juli 2014 met onderscheiding het diploma Master of Laws in de Rechten aan de Universiteit van Gent.

 

Tijdens haar laatste masterjaar liep zij stage op het kabinet van de onderzoeksrechter te Gent, waar zij het gerechtelijk vooronderzoek in strafzaken van dichtbij kon volgen. Deze ervaring komt vandaag van pas bij de behartiging van strafrechtelijke dossiers.

 

Stefanie Goubert begon met het doorlopen van haar stage als advocaat aan de Balie te Gent op 1 oktober 2014.

 

Op 4 maart 2015 behaalde zij een finaleplaats in de pleitwedstrijd Georges Debra ingericht door de Vlaamse Conferentie van de Balie van Gent. Zij won eveneens de prijs van het publiek en verdedigde nadien de Gentse kleuren op het Vlaamse Pleitjuweel.

 

Zij werd opgenomen op het Tableau van de Orde van Advocaten van de Balie van Gent met ingang van 1 oktober 2017.

 

Stefanie Goubert trad toe als vennoot tot de advocatenassociatie Frans Baert en Vennoten op 1 januari 2019.

 

Binnen het kantoor bekwaamt zij zich voornamelijk in het burgerlijk recht.

 

Zij specialiseert zich in het brede ondernemings-, verbintenissen-, en vennootschapsrecht. U kan tevens bij haar terecht voor advies en geschillen in de materie van het algemeen en bijzonder huurrecht, bouwrecht en zakenrecht.

 

Ten slotte gaat haar professionele interesse uit naar privacy- en gegevensbeschermingsreglementering, waarover zij specifieke opleidingen met betrekking tot verschillende sectoren volgde.

 

Vraag stellen?