Bel ons +32 9 222 94 31
Koning Albertlaan 128 B-9000 Gent

Enkele van onze specialisaties

Meer informatie
Administratief en grondwettelijk recht

Administratief en grondwettelijk recht

Meer informatie
Erfrecht

Erfrecht

Meer informatie
Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Meer informatie
Insolventie en collectieve schuldenbemiddeling

Insolventie en collectieve schuldenbemiddeling

Meer informatie
Omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en milieurecht

Omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en milieurecht

Meer informatie
Personen- en familierecht

Personen- en familierecht

Meer informatie
Vastgoed en bouwrecht

Vastgoed en bouwrecht

Meer informatie
Verkeersrecht

Verkeersrecht

Frans Baert & Vennoten CV is een gereputeerd advocatenkantoor dat sinds 1992 gevestigd is in Gent. Ons kantoor omvat een team van advocaten met expertise en ervaring in verschillende rechtsdomeinen, bijgestaan door een groep bekwame medewerkers en stagiairs.

Onze omvang en specialisaties stellen ons in staat om vrijwel alle soorten zaken te behandelen waar u als particulier, onderneming of overheid mee geconfronteerd kan worden. Onze advocaten staan garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening en resultaatgerichte aanpak, met een oprecht engagement voor elk dossier.

U kan bij ons terecht voor juridisch advies, het voeren van onderhandelingen, assistentie bij de redactie van overeenkomsten en contracten, en het voeren van procedures voor diverse rechtscolleges.
Ontdek onze aanpak

Erelonen

Ons advocatenkantoor communiceert in alle openheid over de wijze van aanrekening van kosten en ereloon. Het is echter niet altijd mogelijk bij het opstarten van een dossier een nauwkeurige schatting te maken.

Niettemin trachten wij steeds tijdens een eerste gesprek de berekening van kosten en ereloon toe te lichten en u vooraf zo nauwkeurig mogelijk te informeren inzake de financiële gevolgen van de behandeling van uw zaak.

Aarzel niet om ons hierover meer informatie te vragen.
Meer weten over kosten en ereloon
Laatste nieuws
De tot schadevergoeding gehouden overheid staat er alleen voor bij de Raad van State
Het Grondwettelijk Hof heeft bij arrest van 14 mei geoordeeld dat er geen sprake is van een schending van het gelijkheidsbeginsel in zoverre artikel 11bis RvSt-Wet de schadevergoeding enkel ten laste legt van de steller van de nietig verklaarde handeling.

 
Coronamaatregelen
Om onze werking te garanderen in een veilige omgeving en onze cliënten maximaal ten dienste te zijn, heeft Frans Baert & Vennoten beslist om minstens tot eind juni volgende maatregelen te nemen :
  • Consultaties op kantoor worden zoveel mogelijk vermeden en verlopen zo mogelijk over de telefoon of via videoconferentie.
  • Indien er toch consultaties op kantoor plaatsvinden, dan worden de nodige maatregelen genomen om deze zo veilig mogelijk te laten verlopen : afstandsregels worden gerespecteerd, zowel de advocaat als de cliënt dragen een mond- en neuskapje, het uur van de afspraak wordt zo correct mogelijk gerespecteerd, na elke consultatie wordt alles ontsmet,...
  • Bijeenkomsten (bij notarissen e.a.) worden vermeden.
  • Iedere cliënt wordt in voorgaande gevallen verwittigd.
  • Onze advocaten blijven per mail en zoveel als mogelijk telefonisch bereikbaar.
  • Het secretariaat van ons kantoor blijft telefonisch en per mail beschikbaar tijdens de kantooruren.
  • De annulering of verschuiving van zittingen op de rechtbank wordt door ons op de voet gevolgd en u wordt bij wijzigingen persoonlijk verwittigd
Wij danken u voor uw begrip.
 
Vacatures
Spontane sollicitatie
Op dit ogenblik zijn er geen vacatures. U kan wel steeds spontaan solliciteren bij Frans Baert & vennoten.
U vindt meer informatie wanneer u doorklikt.